Copyright  2019

Achitecten- en Ingenieursbureau idEA

Volg ons op

1/1

PIOENEN

STRAAT

Het dossier in de Pioenenstraat bevat de aanleg van een nieuwe kleuterspeelplaats voor het Regina Pacisinstituut. De grootste uitdaging hierbij was het enorme niveauverschil tussen de straat en de speelplaats alsook het niveauverschil tussen de kleuterspeelplaats en de andere delen van de school. Om deze niveauverschillen uit te werken werd er gewerkt met trappen waaruit een helling voortvloeit. Dit is enorm belangrijk voor de toegankelijkheid van de speelplaats voor mindervaliden en buggy's/fietsen. Ook werd er zo veel mogelijk groen geïntegreerd in deze constructie. 

‚Äč

Onze opdracht op dit dossier bevat de volledige architectuuropdracht inclusief stabiliteitsstudie en veiligheidscoördinatie.

WAT

Omgevingsaanleg

schoolomgeving

WAAR

Laken

WANNEER

2017 - heden