Copyright  2019

Achitecten- en Ingenieursbureau idEA

Volg ons op

1/6

WILSON

STRAAT

De bestaande woning ontbrak licht en zicht naar de tuin op het gelijkvloers door de vele onhandige bijgebouwen. De eigenaars hadden de wens hun leefruimte vergroten en meer licht naar binnen te trekken. De bijgebouwen werden dan ook vervangen door een nieuwe annex waarvan de gevel optimaal werd beglaasd, rekening houdend met de achtergelegen functies (badkamer, leefruimte, keuken met eethoek). Door een groot schuifraam werd er een directe verbinding gecreëerd met de tuin. 

‚Äč

Onze opdracht voor dit dossier omvatte de volledige architectuuropdracht inclusief stabiliteitsstudie, EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie. 

WAT

Uitbreiding 

eengezinswoning

WAAR

Sint-Katelijne-Waver

WANNEER

2018 - 2019